Monday, June 20, 2011

Contest #4: Hitam Putih Itu Retro QILAKIN

Fuhh . Another contest . Di invite dari one of the member from Group Kami Si Blogger . Tajuk contest seperti tertera di atas . hehe . pemalas nak taip balik . Syarat-syarat pertandingan .... just click banner tulisan pink atas tu jugak . :)
dan saya pertaruhkan gambar 

.......
....
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
...
....
......
...........


Us .

Nak describe jugak ke gambar ni ? hurmm . Wut else to say , juz love the pic , that moment , and tu gamba saya ye . walaupun gambar dari belakang bontot . oopss . harap boleh diterima la ye . :)
Gambar masa cuti-cuti Singapore . Captured by HidayahHarudin . tengss Dayah ! iloikeeeeeeee ......
Tema contest ni , retro kan ? So aku edit-edit sikit , bagi nampak macam gambar lama yang dah rosak bagai lapuk ditelan dek zaman . Chantek kan?????
Oke , jangan lupe visit blog cik penganjur contest ni dengan menekan banner di atas .
saya juga menge'tag':


********************************************************* 
FINISH READ IT ? 
PLEASE CLICK MY ADS NUFFNANG . MILLION THANX !!!

5 comments:

  1. segan ah pulak nak join contest ni weh . haha

    ReplyDelete
  2. @fareha kamal

    ape nak disegan kan pulakkk..letak je gamba mne2, pastu post.ciap daa...:)

    ReplyDelete
  3. @Siti Nadzirah Zakariah
    gune photoscape.sng je...kalo xde photoscape , google k.? :)

    ReplyDelete