Thursday, June 16, 2011

Contest #3 : [ Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50!!! ]





Contest lagi !!! Asal semangat aku nak join contest2 ni .. heeee~ nak dapat income sikit sementara menganggur 4bulan kat rumah ni . Itupun kalau menang la kan .. Boleh tak cenggitu ?? hehehe . Contest kali ini dianjurkan oleh mr.prince . Jangan main-main ok . Putera yang anjurkan contest ni . Tapi taktau lah putera raja mana . :) Kalau korang nak join jugak , klik je banner atas tu ok .
Contest ni pun ada kategori-kategori yang dipertandingkan . Kelas kan ?? Ok . Aku buat keputusan nak masuk Kategori Sewaktu Zaman Persekolahan Peruniversitian . Alamak , boleh ke tukar kategori ini mr.prince ? Gambar masa zaman persekolahan takdelah . Almaklum , belum canggih lagi zaman dulu dulu . Takde DSLR . hukhukhukk..
So , aku pertaruhkan gambar hari terakhir semester 2 aku di UiTM bersama bebudak AC2202G dan Lecturer Marketing , Sir Abdul Rahman Abdul Wahab (ARAW) .

the Girls . Peace Pose .
*seorang kumbang interframe tepi tu*


Candid !

the Boyz .
with the best lecturer , even penah kena marah bebudak ni sebab takpakai baju berkolar .
:)

potong saja kek itu
!!!
saya interframe belakang tu . ;p

One whole family of AC2202G . Love you guys !






*********************************************************
FINISH READ IT ?
PLEASE CLICK MY ADS NUFFNANG . MILLION THANX !!!

6 comments:

  1. @zaim mahfuz

    yup.:))
    sume 1 claz ade. capture guna tripod.
    hehe..

    ReplyDelete
  2. wah~ nice pic~ mang betul2 kenangan lah~ all d best 2 u..btw, zie bw here from prince's blog~ wink3 >_<

    ReplyDelete
  3. hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

    wahh , what a wonderful pictures you have here ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

    have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

    ReplyDelete
  4. dtg sini..
    dr blog list tu...
    all de best yerk ...

    ReplyDelete